Compania Isoline

Partener durabil pentru cei ce doresc sa ofere clientilor cele mai bune si complete solutii in domeniul izolatiilor termice si fonice.

Obietivele noastre asumate, de medie si lunga durata, se regasesc cu usurinta in pachetul de servicii si produse. O data cu infiintarea fabricii proprii din Caransebes, Isoline a devenit cel mai nou producator de cochilii de vata minerala din Romania, cochilii fabricate sub brandul “Cochiltech”.

Datorita liniei tehnologica cu utilaje de ultima generatie, Isoline detine in prezent o capacitate mare de productie, in prezent axata pe productia de cochilii de vata minerala caserate si necaserate. Cochiliile “Cochiltech” reprezinta in acest moment cel mai competitiv produs in piata de profil din Romania prin preturi, materiile prime de cea mai buna calitate, finisajele superioare si ambalare in cutii de transport.

Avand in vedere mixul competitiv de calitate, pret si distributie in 24/h oriunde in tara, Isoline vine in fata partenerilor si colaboratorilor, pe langa produse certificate fabricate in Romania, si cu un sistem functional de consultanta tehnica personalizata.

Isoline – parteneriatul durabil este cea mai buna strategie de marketing.